Toonzaal

De meeste beddenwinkels bevinden zich op drukke boulevards terwijl een slaapkamer vaak rust en stilte uitstraalt. Wij hebben ervoor gekozen om de nieuwste vestiging van Meulen & Baarsma in een rustige, afgelegen en adembenemende omgeving te openen. De Klinze is een landgoed met een rijke historie die wij in het voorjaar van 2016 hebben gekocht. In dit landgoed bieden wij het zogenaamde proefslapen aan. Iedereen kan hier zijn of haar perfecte bed proefslapen om bevestigd te krijgen dat het bed inderdaad zo heerlijk slaapt als men zegt. Naast de vele bedden in de kamers hebben wij verschillende toonzalen ingericht met bijzondere bedden waar een verhaal bij hoort. Daarover vertellen wij u op deze pagina meer.

 

In de toonzaal staan de beste bedden ter wereld. Bedden die u in onze andere locaties ook zult aantreffen maar ook bedden die alleen in De Klinze staan. Dit zijn bijvoorbeeld handgemaakte bedden van Vi-Spring en Amerikaanse bedden zoals die van Stearns & Foster, Serta en Sealy. Daarnaast hebben we ook een uitgebreide collectie van het Friese beddenmerk Avek. Deze unieke bedden worden in Surhuisterveen gemaakt. Daarnaast staat er ook een collectie van Tempur in de toonzaal.

Het kopen van een product waar u elke dag gebruik van maakt moet leuk en ontspannen zijn. Daarom is er onder andere de mogelijkheid om tijdens de zoektocht naar het perfecte bed een hapje en drankje te nuttigen in ons bijbehorende Grand Café, deze is elke zaterdag geopend. Of ziet u tussen de bomen het bos niet meer? Neem dan een heerlijke wandeling door het historische park, aangelegd door de bekende tuinarchitect L.P. Roodbaard omstreeks 1830, wat rondom de Klinze ligt. De toonzalen zijn geopend op vrijdag en zaterdag van 10:00 tot en met 17:30. Van maandag tot en met donderdag kunt u op afspraak langskomen, ook in de avonduren.

 

Elk bed heeft zijn eigen verhaal en deze vertellen wij graag aan u. Ook helpen wij u met het kiezen van het perfecte bed. Natuurlijk kunnen wij zeggen wat het perfecte bed voor u is maar u kunt dit zelf direct ervaren door er een nacht op te blijven slapen. En dat allemaal in de bijzondere omgeving van De Klinze.

Welkom!