Suites

Het landgoed De Klinze bestaat uit twee onderdelen, het landhuis wat in 1655 is gebouwd en het koetshuis wat in 1987 is gebouwd. Het landhuis beschikt over vijf suites in totaliteit waaronder één bruidssuite. Daarnaast beschikt het koetshuis over 22 kamers.

In de vijf suites is het mogelijk te overnachten op vijf verschillende beddenmerken. Dit zijn: Vi Spring, Stearns & Foster, Jensen, Serta en Tempur. Zo is het mogelijk om de beleving van ‘s werelds beste bedden te ervaren. Een romantisch weekendje weg, een zakelijke overnachting op niveau of een onvergetelijke huwelijksnacht. En dat allemaal op de beste bedden ter wereld. U brengt het merendeel van uw leven slapend door, dat verdient een bed wat voldoet aan uw wensen. Daarom adviseren wij u graag. Bij ons vindt u altijd een bed die bij u past.

U kunt het overnachten ook gebruiken om een bed te proberen. Bent u op zoek naar een bed of heeft u wellicht al een op het oog? Wij geloven erin dat u een bed in het midden en hogere segment in het ‘echt’ moet ervaren in plaats van in een showroom.

Tempur

De Tempur geschiedenis begon toen de NASA een druk absorberend materiaal ontwikkelde om astronauten te beschermen en te ondersteunen tijdens de lancering. Sindsdien is deze technologie geperfectioneerd en uitgebreid om een collectie matrassen en kussens samen te stellen die u de beste nachtrust bieden. TEMPUR is het enige matras- en kussenmerk dat is erkend door de NASA en gecertificeerd door de Space Foundation.

Bekijk de Tempur suite

Auping

Auping opgericht door Johannes Auping in 1868. Het bekendste beddenmerk van Nederland is befaamd door het ontwikkelen van de spiraalbodem. Sinds de toenemende vraag naar boxsprings heeft Auping de doorontwikkelde spiraalbodem geïntegreerd in de boxsprings. Auping is ervan overtuigd dat goed slapen bijdraagt aan een energiek en gezond leven. Het bieden van het ultieme slaapcomfort is daarbij erg belangrijk. Iedereen heeft behoefte aan een ander soort bed en daarom biedt Auping ook verschillende soorten matrassen aan. Sinds 1988 heeft Auping de naam Koninklijke Auping mogen dragen.

Bekijk de Auping suite

Serta

Als een van werelds grootste beddenmerk zet Serta in op duurzaamheid, kwaliteit en de juiste afwerkingen van haar bedden. Dit is terug te zien en te voelen in elk bed. De Serta boxsprings zijn handgemaakt en ontwikkeld om jarenlang mee te gaan. Door het handwerk is het mogelijk om de details tot in de puntjes goed te krijgen en de kwaliteit te waarborgen. Dit voelt u terug bij een bed van Serta.

Bekijk de Serta suite

Stearns & Foster

Aan elk Stearns & Foster matras wordt twee keer zo veel tijd besteed als aan een binnenveringsmatras van een ander merk. Dit is er ook zeker aan af te zien. De hoogwaardige materialen in combinatie met het oog voor detail zorgt voor een kwalitatief beddenmerk wat direct te voelen is.

Bekijk de Stearns & Foster suite

Vi Spring

De uitvinder van de pocketvering heeft de beddenbranche vele technologische ontwikkelingen gebracht. De focus ligt bij Vi Spring op de veerspanning wat zelfs af te stellen is. De juiste veergrootte, spanning en veerkracht zorgt voor een goed ondersteunend gevoel wat garant staat voor een goede nachtrust.

Bekijk de Vi Spring suite