Kamers

Het landgoed De Klinze bestaat uit twee onderdelen, het landhuis wat in 1655 is gebouwd en het koetshuis wat in 1987 is gebouwd. Het landhuis beschikt over vijf suites in totaliteit waaronder één bruidssuite. Daarnaast beschikt het koetshuis over 22 kamers.

Het koetshuis is gevuld met de merken; Tempur, Auping, Caresse, Avek, Sealy en Pullman. Deze merken representeren het top segment. Elk merk heeft meerdere kamers gevuld met verschillende typen. Een romantisch weekendje weg, een zakelijke overnachting op niveau of een onvergetelijke huwelijksnacht. En dat allemaal op de beste bedden ter wereld. U brengt het merendeel van uw leven slapend door, dat verdient een bed wat voldoet aan uw wensen. Daarom adviseren wij u graag. Bij ons vindt u altijd een bed die bij u past.

U kunt het overnachten ook gebruiken om een bed te ervaren. Bent u op zoek naar een bed of heeft u wellicht al een op het oog? Wij geloven erin dat u een bed in het midden en hogere segment in het ‘echt’ moet ervaren in plaats van in een showroom.

Auping

Auping opgericht door Johannes Auping in 1868. Het bekendste beddenmerk van Nederland is befaamd door het ontwikkelen van de spiraalbodem. Sinds de toenemende vraag naar boxsprings heeft Auping de doorontwikkelde spiraalbodem geïntegreerd in de boxsprings. Auping is ervan overtuigd dat goed slapen bijdraagt aan een energiek en gezond leven. Het bieden van het ultieme slaapcomfort is daarbij erg belangrijk. Iedereen heeft behoefte aan een ander soort bed en daarom biedt Auping ook verschillende soorten matrassen aan. Sinds 1988 heeft Auping de naam Koninklijke Auping mogen dragen.

Bekijk de Auping kamers

Serta

Als een van werelds grootste beddenmerk zet Serta in op duurzaamheid, kwaliteit en de juiste afwerkingen van haar bedden. Dit is terug te zien en te voelen in elk bed. De Serta boxsprings zijn handgemaakt en ontwikkeld om jarenlang mee te gaan. Dit voelt u terug bij een bed van Serta. Dit is een merk wat thuishoort op De Klinze en daar zijn wij trots op.

Bekijk de Serta kamers

Avek

Avek is een Fries beddenmerk welke opgericht is in 1927. Dit merk staat voor arbeid, vlijt en kwaliteit. In Surhuisterveen worden de bedden nog steeds op maat gemaakt, door mensen die hun vak verstaan. Met jarenlange ervaring stoppen ze een stukje van zichzelf in elk exemplaar. Dat maakt een Avek bed tot meer dan zomaar een bed. Je eigen Avek bed is een bed van topkwaliteit, op maat gemaakt volgens het motto ‘Arbeid, Vlijt En Kwaliteit’, door de beddenmakers uit Friesland.

Bekijk de Avek kamers

Tempur

De Tempur geschiedenis begon toen de NASA een druk absorberend materiaal ontwikkelde om astronauten te beschermen en te ondersteunen tijdens de lancering. Sindsdien is deze technologie geperfectioneerd en uitgebreid om een collectie matrassen en kussens samen te stellen die u de beste nachtrust bieden. TEMPUR is het enige matras- en kussenmerk dat is erkend door de NASA en gecertificeerd door de Space Foundation.

Bekijk de Tempur kamers