Vi Spring

Heerlijk ontbijten

Bij elke nacht die u boekt zit een ontbijt inbegrepen.

Altijd een bad

Elke kamer heeft een bad zodat u heerlijk kunt ontspannen.

Gratis parkeren

Tijdens u overnachting kunt u gratis parkeren op ons terrein.

De bruidssuite van onze bed and breakfast bevindt zich in het hart van het landhuis. Deze ruime en luxe suite is voorzien van alle gemakken zoals een royale jacuzzi, luxe badkamer met stortdouche, minibar en comfortabele fauteuils. Het Vi Spring bed maakt deze suite helemaal af.

Vi Spring is van oorsprong een Engels beddenmerk. Sinds 1901 worden alle bedden met de hand gemaakt. In de vele decennia dat het merk bestaat is het steeds op zoek naar de subtiele kunst van het combineren van veergrootte, spanning en veerkracht. Dit doen ze door de beste materialen te gebruiken die de natuur te bieden heeft.

Vi Spring is de uitvinder van de pocketvering, sindsdien heeft dit beddenmerk de technologische voorsprong weten vast te houden. Het is zelfs mogelijk om uw gewenste veerspanning te kiezen voor uw perfecte bed.

Baronet Superb

€179,- per nacht (inclusief ontbijt)

Baronet Superb verenigt alle klassieke elementen in één creatie. De verfijnde natuurlijke vullingen bieden uitstekende veerkracht en bijzondere ondersteuning, en zijn tegelijkertijd vochtafvoerend voor een heerlijk verkoelende sensatie.

Nu boeken

Herald Superb

€179,- per nacht (inclusief ontbijt)

De Herald Superb matras biedt uitstekende ondersteuning en een geruststellend veerkrachtig gevoel. De fijne natuurlijke vullingen verschaffen optimale ventilatie voor een ongestoorde nachtrust.

Nu boeken

Regal Superb

€179,- per nacht (inclusief ontbijt)

De Regal Superb past zich perfect aan de vorm van uw lichaam aan, om u een ontspannen nachtrust te bezorgen. De natuurlijke veerkracht van zijn fijne natuurlijke vullingen resulteren in een weldadig dikke matras met een ideale combinatie van flexibiliteit, zachtheid en ondersteuning.

Nu boeken

Devonshire

€179,- per nacht (inclusief ontbijt)

De Devonshire matras
van Vi-Spring voelt aangenaam knus en soepel aan en is exclusief bekleed met Platinum gecertificeerde Britse fleecewol, waaronder met de hand gekaarde Devonshire fleece. Britse wol is uitzonderlijk sterk, met de unieke eigenschap om zijn vorm te behouden na herhaaldelijk gebruik.

Nu boeken

Sublime Superb

€179,- per nacht (inclusief ontbijt)

De Sublime Superb biedt een geruststellend traditioneel gevoel, in combinatie met een extra luxe touch.
Naast de uitzonderlijke zachtheid van de verfijnde mix van vullingen, zorgt deze voor een stevigere sensatie, die comfort en ondersteuning biedt voor mensen met allerlei verschillende posturen.

Nu boeken