Tempur

Heerlijk ontbijten

Bij elke nacht die u boekt zit een ontbijt inbegrepen.

Altijd een bad

Elke kamer heeft een bad zodat u heerlijk kunt ontspannen.

Gratis parkeren

Tijdens u overnachting kunt u gratis parkeren op ons terrein.

Het overnachten op het landgoed De Klinze kan in één van de luxe kamers. In deze kamers komt de sfeer wat in de vertrekken van De Klinze te vinden is in terug. Deze kamers zijn voorzien van alle gemakken waaronder een minibar, koffie en thee faciliteiten, twee fauteuils en een in marmer uitgevoerde badkamer.

De Tempur geschiedenis begon toen de NASA een druk absorberend materiaal ontwikkelde om astronauten te beschermen en te ondersteunen tijdens de lancering. Sindsdien is deze technologie geperfectioneerd en uitgebreid om een collectie matrassen en kussens samen te stellen die u de beste nachtrust bieden. TEMPUR is het enige matras- en kussenmerk dat is erkend door de NASA en gecertificeerd door de Space Foundation.

Er bevinden zich 11 kamers op de begane grond en 11 op de eerste verdieping. Het koetshuis geschikt niet over een lift. Neem gerust contact met ons op zodat wij een passende oplossing kunnen aanbieden.

Tempur kamers
In het koetshuis hebben wij 4 kamers ingericht als Tempur kamer. Elke kamer beschikt over een uniek Tempur bed. Er is keuze uit het Tempur Original, Cloud, Sensation of Hybrid matras. Bekijk hieronder welk bed het beste bij u past!

Tempur - North

€179,- per nacht (inclusief ontbijt)

Het Tempur North slaapsysteem is geïnspireerd op de uitgestrekte landschappen en de ongerepte natuur van het Noorden. De combinatie van natuurlijke eenvoud met oog voor detail en het streven naar vernieuwing van de klassieke slaapkamer, heeft geleid tot een stijlvol bed met optimaal comfort en superieure ondersteuning.

Nu boeken