Stearns & Foster

Heerlijk ontbijten

Bij elke nacht die u boekt zit een ontbijt inbegrepen.

Altijd een bad

Elke kamer heeft een bad zodat u heerlijk kunt ontspannen.

Gratis parkeren

Tijdens u overnachting kunt u gratis parkeren op ons terrein.

Een gedeelde passie in vakmanschap, innovatie en passie voor de beste materialen bracht G.S Stearns & Seth Foster samen in de negentiende eeuw. Aan elk Stearns & Foster matras wordt twee keer zo veel tijd besteed als aan een binnenveringsmatras van een ander merk. Elk matras wordt daarom ook voorzien van een handtekening van de vakman of -vrouw die eraan gewerkt heeft. Het hoogwaardige katoen en wol wat gebruikt wordt geeft het matras een buitengewoon comfortabel gevoel.

Deze luxe suite bevind zich in het oudste deel van De Klinze op de tweede verdieping. Deze suite is voorzien van een ruime en in marmer uitgevoerde badkamer, een minibar, comfortabele fauteuils en een bureau. U waant zich terug in de tijd op De Klinze en deze stijl zet zich door in de suite. Deze kamer wordt verrijkt met een Stearns & Foster bed. Stearns & Foster is een Amerikaanse beddenfabrikant en heeft ruim anderhalve eeuw ervaring in het maken van de beste bedden.

Stearns & Foster - Lux Estate Plush

€179,- per nacht (inclusief ontbijt)

De Lux Estate Plush is laag-na-laag voortreffelijk afgewerkt en biedt zeer goede comfort. Alles in dit matras is vervaardigd om comfort te bieden om bij weg te dromen. Elk Lux Estate Plush-matras is nog luxer dankzij een extra tussenlaag van wol en katoen. Dit matras heeft een uniek spiraal-in-spiraalontwerp dat de vorm van uw lichaam volgt en u essentiële, diepe ondersteuning biedt.

Nu boeken