Serta

Heerlijk ontbijten

Bij elke nacht die u boekt zit een ontbijt inbegrepen.

Altijd een bad

Elke kamer heeft een bad zodat u heerlijk kunt ontspannen.

Gratis parkeren

Tijdens u overnachting kunt u gratis parkeren op ons terrein.

Als een van werelds grootste beddenmerk zet Serta in op duurzaamheid, kwaliteit en de juiste afwerkingen van haar bedden. Dit is terug te zien en te voelen in elk bed. De Serta boxsprings zijn handgemaakt en ontwikkeld om jarenlang mee te gaan. Door het handwerk is het mogelijk om de details tot in de puntjes goed te krijgen en de kwaliteit te waarborgen. Dit voelt u terug bij een bed van Serta. In 2003 is Serta uitgeroepen als nummer 1 beddenmerk door premium hotels over de hele wereld. Dit is een merk wat thuishoort op De Klinze en daar zijn wij trots op.

 

Stijlvol, klassiek en adembenemend. Dat zijn de juiste woorden om deze suite te omschrijven. Deze suite bevindt zich op de tweede verdieping in het oudste deel van het landhuis. Kom en ervaar de rijke geschiedenis tijdens een overnachting.

Al onze suites zijn van de nodige gemakken voorzien waaronder koffie en thee faciliteiten, in marmer uitgevoerde badkamers met ligbad en douche, een bureau, comfortabele fauteuils en een LCD televisie. Daarnaast is deze suite verrijkt met een bed van Serta. Dit Amerikaanse beddenmerk staat bekend om het gebruik van duurzame materialen en luxe afwerkingen van de bedden.

Royalty Superieur

€229,- per nacht (inclusief ontbijt)

Dit luxe Serta matras is uitgevoerd met pocketvering en memoryfoam. Deze matras voorziet van veel ondersteuning. Door de combinatie van memoryfoam met 2 typen onderveringen geeft deze matras een drukverlagend ligcomfort.

Nu boeken