Tempur

Heerlijk ontbijten

Bij elke nacht die u boekt zit een ontbijt inbegrepen.

Altijd een bad

Elke kamer heeft een bad zodat u heerlijk kunt ontspannen.

Gratis parkeren

Tijdens u overnachting kunt u gratis parkeren op ons terrein.

Het overnachten op het landgoed De Klinze kan in één van de luxe kamers. In deze kamers komt de sfeer wat in de vertrekken van De Klinze te vinden is in terug. Deze kamers zijn voorzien van alle gemakken waaronder een minibar, koffie en thee faciliteiten, twee fauteuils en een in marmer uitgevoerde badkamer.

De Tempur geschiedenis begon toen de NASA een druk absorberend materiaal ontwikkelde om astronauten te beschermen en te ondersteunen tijdens de lancering. Sindsdien is deze technologie geperfectioneerd en uitgebreid om een collectie matrassen en kussens samen te stellen die u de beste nachtrust bieden. TEMPUR is het enige matras- en kussenmerk dat is erkend door de NASA en gecertificeerd door de Space Foundation.

 

Er bevinden zich 11 kamers op de begane grond en 11 op de eerste verdieping. Het koetshuis geschikt niet over een lift. Neem gerust contact met ons op zodat wij een passende oplossing kunnen aanbieden.

Tempur kamers
In het koetshuis hebben wij 4 kamers ingericht als Tempur kamer. Elke kamer beschikt over een uniek Tempur bed. Er is keuze uit het Tempur Original, Cloud, Sensation of Hybrid matras. Bekijk hieronder welk bed het beste bij u past!

Tempur - Original

€129,- per nacht (inclusief ontbijt)

De Original matras maakt reeds vijftien jaar deel uit van het Tempur assortiment en liet al velen tevreden kennismaken met de drukverlagende eigenschappen. De matrassen in deze collectie zijn perfect voor mensen die liever op een steviger matras slapen. Het Original matras ondersteunt het lichaam in haar natuurlijke positie en vermindert woelen en draaien tijdens de slaap.

Nu boeken

Tempur - Cloud

€129,- per nacht (inclusief ontbijt)

De Cloud collectie is ontworpen voor mensen die een zacht matras willen die ook een goede ondersteuning biedt. De bovenste laag bestaat uit speciaal ontwikkeld Tempur Extra Soft materiaal dat meteen zacht aanvoelt. De perfecte balans tussen de Extra Soft bovenlaag en de Tempur ondersteuningslaag die zorgt voor het comfort, de ondersteuning en de duurzaamheid.

Nu boeken

Tempur - Sensation

€129,- per nacht (inclusief ontbijt)

Als u alle voordelen wilt van Tempur, maar ook wilt genieten van het gevoel van een traditioneel pocketveermatras, dan is de Tempur Sensation collectie de perfecte keuze. Een speciaal gesneden, duurzame ondersteuningslaag biedt het vertrouwde gevoel van een traditioneel matras, terwijl een goed uitgebalanceerde combinatie van Tempur materiaal zorgt voor ultiem comfort en ondersteuning.

Nu boeken

Tempur - Hybrid

€129,- per nacht (inclusief ontbijt)

Een perfecte combinatie van geavanceerd Tempur materiaal en micro pocketveren. Ervaar nu het revolutionaire gevoel van een matras waarin het unieke Tempur materiaal wordt gecombineerd met de perfecte ondersteuning van pocketveren. Door de pocketveren worden bewegingen opgevangen. De Hybrid matras is de meest innovatieve Tempur matras tot nu toe.

Nu boeken