Serta

Heerlijk ontbijten

Bij elke nacht die u boekt zit een ontbijt inbegrepen.

Altijd een bad

Elke kamer heeft een bad zodat u heerlijk kunt ontspannen.

Gratis parkeren

Tijdens u overnachting kunt u gratis parkeren op ons terrein.

Proefslapen op een Serta bed

Als een van werelds grootste beddenmerk zet Serta in op duurzaamheid, kwaliteit en de juiste afwerkingen van haar bedden. Dit is terug te zien en te voelen in elk bed. De Serta boxsprings zijn handgemaakt en ontwikkeld om jarenlang mee te gaan. Door het handwerk is het mogelijk om de details tot in de puntjes goed te krijgen en de kwaliteit te waarborgen. Dit voelt u terug bij een bed van Serta.

In 2003 is Serta uitgeroepen als nummer 1 beddenmerk door premium hotels over de hele wereld. Dit is een merk wat thuishoort op De Klinze en daar zijn wij trots op.

Serta - Splendid

€129,- per nacht (inclusief ontbijt)

Dit luxe Serta matras geeft een ongekende ondersteuning door de Mira Coil veer, het patent van Serta geeft dit matras een overvloed aan ventilatie. Daarnaast staat de vering garant voor een ongestoorde nacht. De Mira Coil: een onvervormbaar hart van deze matras!

Nu boeken

Serta - Royalty

€129,- per nacht (inclusief ontbijt)

Dit luxe Serta matras is uitgevoerd met pocketvering en memoryfoam. Deze matras voorziet van veel ondersteuning. Door de combinatie van memoryfoam met 2 typen onderveringen geeft deze matras een drukverlagend ligcomfort.

Nu boeken