Sealy

Heerlijk ontbijten

Bij elke nacht die u boekt zit een ontbijt inbegrepen.

Altijd een bad

Elke kamer heeft een bad zodat u heerlijk kunt ontspannen.

Gratis parkeren

Tijdens u overnachting kunt u gratis parkeren op ons terrein.

Proefslapen op een Sealy bed

Het begon in 1881 in het Amerikaanse stadje Sealy in de staat Texas. Daniel Haynes, uitvinder van de ontpittingsmachines, bedacht een met katoen gevulde matras. De vraag naar matrassen nam in die tijd exponentieel toe waardoor Sealy steeds meer kon innoveren, met verschillende patenten tot gevolg. Eén van de innovaties was een machine die katoen kon samenpersen. Vijftien jaar later verkocht oprichter Haynes zijn patenten aan een Texaans bedrijf dat Sealy verder liet groeien. Kort daarna lanceerde reclameman Earl Edwards de slogan; Slapen op een Sealy is als slapen op een wolk.

Sealy anno 2016 nog steeds een vernieuwend en vooruitstrevende beddenfabrikant. Voorbeelden zijn; de Sealy Posturepedic-matras, de binnenveringspiraal en de boxspring werden opnieuw uitgevonden, verstevigingsstroken voor een betere slaaphouding en drukverlagende lagen die ontworpen zijn om drukpunten die leiden tot woelen en draaien te helpen voorkomen. En deze lijst groeit nog steeds.

Sealy - Hybrid Style

€129,- per nacht (inclusief ontbijt)

De Hybrid Style is het stevigste en meest compacte matras van Sealy. In de Sealy Hybrid matrascollectie komen deze twee beste slaaptechnologieën samen. Het OptiCool-geltraagschuim zorgt ervoor dat overtollige warmte wordt afgevoerd. Het middelste deel van de matras is verstevigd om extra ondersteuning te bieden aan het zwaarste deel van het lichaam. Dit verlengt ook de levensduur van de matras.

Nu boeken

Sealy - Hybrid Classic

€129,- per nacht (inclusief ontbijt)

Het Sealy Hybrid Classic matras biedt u een heerlijke nachtrust en een optimaal slaapcomfort. Het matras beschikt over een OptiCool traagschuimlaag dat overtollige warmte effectief afgevoerd. Het zwaarste deel van het lichaam wordt ondersteund door het unieke Gel CoreSupport Center. Door de speciale pocketveren - die niet alleen zorgen voor een optimale ondersteuning - kun je vrijuit bewegen, je partner zal er niet of nauwelijks hinder door ondervinden.

Nu boeken

Sealy - Hybrid Plush

€129,- per nacht (inclusief ontbijt)

Dit is het Sealy Hybrid Plush matras dat een goede ondersteuning combineert met heerlijk zacht gevoel. Het is opgebouwd uit een stevige vering van titanium aangevuld met een extra laag verkoelende laag traagschuim. De diepe ondersteuning van individueel verpakte pocketveren zorgen voor stevigheid en ondersteuning.

Nu boeken