Avek

Heerlijk ontbijten

Bij elke nacht die u boekt zit een ontbijt inbegrepen.

Altijd een bad

Elke kamer heeft een bad zodat u heerlijk kunt ontspannen.

Gratis parkeren

Tijdens u overnachting kunt u gratis parkeren op ons terrein.

Het overnachten op het landgoed De Klinze kan in één van de luxe kamers. In deze kamers komt de sfeer wat in de vertrekken van De Klinze te vinden is in terug. Deze kamers zijn voorzien van alle gemakken waaronder een minibar, koffie en thee faciliteiten, twee fauteuils en een in marmer uitgevoerde badkamer.
Omdat wij geloven dat een goede nachtrust begint bij een kwalitatief bed hebben wij de bedden van Avek opgenomen in De Klinze. Tijdens uw overnachting bent u dus gegarandeerd van een nachtrust wat bevorderend is voor uw gezondheid. U kunt een voorkeur aangeven op welk matras u graag wilt slapen.

Avek is een Fries beddenmerk welke opgericht is in 1927. Dit merk staat voor arbeid, vlijt en kwaliteit. In Surhuisterveen worden de bedden nog steeds op maat gemaakt, door mensen die hun vak verstaan. Met jarenlange ervaring stoppen ze een stukje van zichzelf in elk exemplaar. Dat maakt een Avek bed tot meer dan zomaar een bed. Je eigen Avek bed is een bed van topkwaliteit, op maat gemaakt volgens het motto ‘Arbeid, Vlijt En Kwaliteit’, door de beddenmakers uit Friesland.

Avek - Noflik

€129,- per nacht (inclusief ontbijt)

Noflik boxsprings kenmerken zich niet alleen door een fraaie vormgeving, maar zijn bovenal uitermate comfortabel. De comfort lagen (boxspring, matras en topmatras) zijn samengesteld uit geselecteerde kwaliteitsmaterialen.

Nu boeken

Avek - Simmer

€129,- per nacht (inclusief ontbijt)

De Simmer boxspring is geïnspireerd op de verfrissende Hollandse zomers. In een Simmer ontwaak je fris omdat het een extra goed geventileerd bed is, voorzien van een ademende spiraalbodem. In dit bedklimaat voel jij je prettig en ontspannen. Bovendien heeft Simmer een fraaie uitstraling.

Nu boeken

Avek - 1927

€129,- per nacht (inclusief ontbijt)

De 1927 jubileumboxspring wordt met vakmanschap gemaakt om uw lichaam optimaal te ondersteunen. Er worden kwalitatief goede materialen gebruikt.
De naam 1927 verwijst naar het oprichtingsjaar van Avek. De comfortabele Boxspring 1927 is geïntroduceerd tijdens het 80-jarig jubileum van Avek, maar is vanwege het succes inmiddels onderdeel van de vaste beddencollectie.

Nu boeken