Auping

Heerlijk ontbijten

Bij elke nacht die u boekt zit een ontbijt inbegrepen.

Altijd een bad

Elke kamer heeft een bad zodat u heerlijk kunt ontspannen.

Gratis parkeren

Tijdens u overnachting kunt u gratis parkeren op ons terrein.

In De Klinze hebben wij verschillende kamers waarin het beddenmerk Auping staat. In totaal zijn er vijf kamers met steeds een ander soort matras. Doordat iedereen het overgrote deel van zijn of haar leven slapend doorbrengt hebben wij gekozen voor bedden in het midden en hoge segment te gebruiken in ons bed en breakfast.

Auping opgericht door Johannes Auping in 1868. Het bekendste beddenmerk van Nederland is befaamd door het ontwikkelen van de spiraalbodem. Sinds de toenemende vraag naar boxsprings heeft Auping de doorontwikkelde spiraalbodem geïntegreerd in de boxsprings. Auping is ervan overtuigd dat goed slapen bijdraagt aan een energiek en gezond leven. Het bieden van het ultieme slaapcomfort is daarbij erg belangrijk. Iedereen heeft behoefte aan een ander soort bed en daarom biedt Auping ook verschillende soorten matrassen aan. Sinds 1988 heeft Auping de naam Koninklijke Auping mogen dragen.

Kom proefslapen op een Auping matras op het landgoed De Klinze. In deze kamer komt u tot rust op één van de beste bedden ter wereld. Wij voorzien u graag van advies.

Het overnachten op het landgoed De Klinze kan in één van de luxe kamers. In deze kamers komt de sfeer wat in de vertrekken van De Klinze te vinden is in terug. Deze kamers zijn voorzien van alle gemakken waaronder een minibar, koffie en thee faciliteiten, twee fauteuils en een in marmer uitgevoerde badkamer.

Auping - Vivo

€129,- per nacht (inclusief ontbijt)

De Vivo is een absoluut kwaliteitsmatras, verfijnd tot in detail en niet voor niets meerdere malen als beste getest bij De Consumentenbond. Deze matras heeft een dubbele ondersteunende en zachte schouderzone en een aparte heupzone. Door het gebruik van Latex Pura voelt deze matras extra zacht en veerkrachtig aan. De Vivo matras werkt lichaamstemperatuur regulerend, zo blijf je op een prettige temperatuur en haal je het maximale uit je slaap.

Nu boeken

Auping - Maestro

€129,- per nacht (inclusief ontbijt)

De Maestro heeft een dubbele ondersteunende en zachte schouderzone. De extra drukverlichting en de zachte ondersteunende zone zorgen ervoor dat je schouders nog beter kunnen wegzakken en je minder druk ervaart. Door het gebruik van Latex Pura voelt deze matras extra zacht en veerkrachtig aan. Ben jij een koude of warme slaper? De juiste tijk helpt jou om op de juiste temperatuur te blijven.

Nu boeken

Auping - Cresto

€129,- per nacht (inclusief ontbijt)

De Cresto heeft een zachte en flexibele schouderzone, waardoor je beter kan wegzakken en minder druk op de schouder ervaart. Door het gebruik van Latex Pura voelt deze matras bovendien extra zacht en veerkrachtig aan. Ben jij een koude of warme slaper? De juiste tijk helpt jou om op de juiste temperatuur te blijven.

Nu boeken